понедельник, 8 августа 2011 г.

Люди в чорному 3


Зйомки фільму: Люди в чорному 3 / Men in Black III

volodymyr24, 13:36, 4 липня 2011, 13:23, 5 липня 2011
«Люди в чорному 3» (англ. Men in Black III) — американська фантастична комедія, що планується до виходу 25 травня 2012 року. Стане продовженням фільму «Люди в чорному 2» 2002 роки. Фільм буде знятий з використанням 3d-технологій.
Уїлл Сміт і Томмі Лі Джонс підтвердили свій намір знятися в третій частині серії. Режисером фільму буде, як і перших двох частин — Баррі Зонненфельд. Запрошення зніматися у фільмі отримали актори Джош Бролін і Джемейн Клемент. Для написання сценарію Columbia Pictures найняла того, що працював над «Солдатами невдачі» і «Мадагаскаром 2» Ітана Коена. Зйомки фільму пройдут в Нью-Йорку, стартували вони 18 листопада 2010 року і триватимуть до травня 2011 року.

СЮЖЕТ: Агент Джей дізнається, що жодного захисного галактичного щита, здатного відобразити інопланетний удар, не існує. Агент Кей не побудував його, тому що був убитий в 1969 році. Агент Джей повинен зробити подорож в часі, щоб врятувати Землю і життя напарника.

ЖАНР: фантастика, бойовик, пригоди, комедія.
РЕЖИСЕР: Баррі Зонненфельд.
ПРОДЮСЕР: Лорі МакДональд, Уолтер Ф. Паркес.
АВТОР СЦЕНАРІЮ: Ітан Коен, Лоуєлл Каннінгем.
В ГОЛОВНИХ РОЛЯХ: Томмі Лі Джонс (Агент Кей), Уїлл Сміт (Агент Джей), Джош Бролін (молодий Агент Кей), Джемейн Клемент (Борис (головний лиходій фільму)), Ріп Торн (шеф Зед).
КІНОКОМПАНІЯ: Columbia Pictures
БЮДЖЕТ: $200 млн.
КРАЇНА: Сполучені Штати Америки (США)
РІК: 2012



Комментариев нет:

Отправить комментарий